Preturi speciale in categoria de curele barbati de pe Adona.ro

BUCURESTI - 12 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Adona, magazinul online de genti si accesorii dedicate femeilor si barbatilor, este un jucator important pe piata din Romania, iar acest lucru se datoreaza bineinteles diversitatii si calitatii produselor cu care si-a obisnuit clientii. Iubitorii brand-ului sunt obisnuiti sa regaseasca mereu pe site atat produse noi in fiecare categorie, cat si reduceri semnificative pentru un numar important de produse.

curele barati

curele barati

Stim ca multi dintre barbati nu vad in curele doar latura utilitatii, ci le privesc ca pe niste  accesorii care le intregesc tinutele imbracate in diversele momente ale zilei, alegand ca in garderoba lor sa se regaseasca curele barbati cat mai diversificate ca model. Astfel, cei mai multi dintre ei isi doresc sa aiba cel putin cate un articol din fiecare model de curele barbati pentru a-i ajuta sa isi exprime stilul si sa adauge amprenta personala chiar si asupra tinutelor formale.

Adona isi intampina vizitatorii cu modele variate de curele barbati piele naturala in categoria destinata acestui tip de accesorii pentru barbati, dar si cu reduceri substantiale aplicate periodic. In aceasta perioada, toti barbatii care isi doresc o noua curea in colectia lor,  pot profita de  reducerile valabile pentru un numar important de produse din aceasta categorie.

Diversitatea accesoriilor dedicate barbatilor disponibile pe adona.ro satisface nevoile comerciale ale fiecarui client, multumita preturilor competitive, diversitatii produselor si a conditiilor foarte bune de livrare.

Pentru clientii care isi doresc mai mult decat o curea, site-ul adona.ro prezinta o gama de accesorii complementare regasite in celelalte categorii destinate barbatilor. Din acestea fac parte portofelele, rucsacurile sau servietele, precum si ceasurile.

Pentru comnzile online, transportul gratuit ramane valabil in continuare. Asadar, admiratorii brand-ului Adona pot profita de produse ieftine si de calitate multumita ofertei de livrare inclusa. Pe website-ul www.adona.ro pot fi regasite toate gentile si accesoriile disponibile, precum si ofertele din aceasta perioada.