Stickerele educative – din ce in ce mai cautate de parinti

BUCURESTI - 24 iulie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Din ce in ce mai multi parinti aleg sa se foloseasca de stickerele educative pentru a-si invata micutii sa numere sau a-i invata literele alfabetului printr-o metoda usoara si distractiva.

stikere educative

Eosette poate confirma: numarul parintilor care opteaza pentru diversele modele de stickere educative este intr-o continua crestere. Inca de la inceputul activitatii, acestia au observat numarul impresionant de persoane care se indreapta catre colectia de stickere educative disponibila pe site.

Acest tip de stickere ii pot ajuta pe copii sa invete si sa isi fixeze cunostintele de baza de la primii pasi catre educatia oficiala, fara a fi percepute ca un efort, ci din contra ca o modalitate foarte usoara si distractiva de a invata lucruri noi.

Din colectia de stickere, in functie de etapa de invatare pe care o pregatesc pentru cei mici,  parintii pot opta pentru stickere litere, stickere numere sau tabla de scris, cu ajutorul carora pot tranforma metodele plictisitoare si invechite de insusire a cunostintelor, in metode distractive si foarte placute de juniori.

Stickerele educative au inceput sa fie tot mai utilizate si de gradinitele si scolile din Romania, tocmai datorita capacitatii lor de a-i face pe cei mici sa memoreze mult mai usor noi cunostinte atunci cand totul pare doar o joaca. Utilizand aceste stickere educative , micutii vor asimila mult mai bine si mai repede cunostintele si vor trata invatatura ca pe un joc placut.

Stickerele Eosette pot fi aplicate pe orice suprafata plana, uscata si curata, putand fi repozitionate fara a deteriora suprafata. Suprafetele ideale pe care pot fi lipite stickerele sunt peretii vopsiti cu vopsea lavabila, satinata sau lucioasa, lemnul lustruit si lacuit, usi sau oglinzi. Bineinteles, aplicarea stickerului langa o sursa de caldura nu este indicata, deoarece poate afecta calitatea adezivului.

Toate modelele de stickere educative, precum si alte stickere dedicate copiilor si nu numai, pot fi gasite si comandate acum pe site-ul www.eosette.ro. Tot aici poate fi regasit si ghidul de aplicare pas cu pas a stickerelor precum si alte informatii importante despre acestea.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/inoboxevolution/stickerele-educative-din-ce-in-ce-mai-cautate-de-parinti