Toamna aduce cu ea peste 30 de noi modele de cercei in colectia Ioana Preda

BUCURESTI - 9 august 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Peste 30 de noi modele vor completa colectia de cercei Ioana Preda din luna septembrie a acestui an. Atat pe site cat si in showroom, noile perechi de cercei asteapta sa fie admirate si alese de fanele brandului pentru a-si completa colectiile de bijuterii.

cercei argint

cercei argint

Din ce in ce mai apreciat de publicul feminin, brandul Ioana Preda tine la creativitate si orignalitate si vine mereu cu articole noi in toate categoriile de bijuterii pe care le comercializeaza. De data aceasta, Ioana Preda, adauga colectiei sale de cercei peste 36 de modele noi de care fanele brandului se pot bucura incepand cu luna septembrie a acestui an.

Analizand atent preferintele clientelor, in perioada verii am  observat un interes aparte pentru produsele din categoria cercei si asta pentru ca vara aduce cu ea o pasiune aparte pentru acest tip de accesorii, in detrimentul celorlalte bijuterii aflate in topul preferintelor publicului feminin.

Asa cum a obisnuit, brandul va include si in aceasta colectie noi modele de cercei argint feminini, cu influente minimal, insertii de pietre semipretioase in culori deosebite, cercei din argint rodiat sau argint placat cu aur, pe care clientii le pot regasi in curand atat pe site-ul ioana-preda.ro, cat si in showroom-ul recent deschis pe bulevardul Regina Maria, nr.23 din Bucuresti, ce poate fi vizitat in intervalul orar 11:00-20:00.  

Tendintele minimaliste la moda in 2017, vor fi regasite in continuare in noile modelele de cercei din nou colectie ce abordeaza diferite tematici si sunt decorate cu pietre precum: opal imperial, quartz sau zirconiu.

Transportul gratuit ramane in continuare valabil pentru comenzile de bijuterii plasate pe site-ul ioana-preda.ro, clientele putand beneficia si de retur in maxim paisprezece zile daca este cazul.

Taguri: cerceicercei argint