Poze Inovare civica

 • Actiunea civica 'Luna curateniei', editia a III-a, 30 martie - 17 aprilie 2009, Brasov

  Poza: Actiunea civica 'Luna curateniei', editia a III-a, 30 martie - 17 aprilie 2009, Brasov

 • Studentii romani - intre apatie si implicare civica responsabila

  Poza: Studentii romani - intre apatie si implicare civica responsabila

 • Libertate Religioasa - un site de atitudine si responsabilizare civica!

  Poza: Libertate Religioasa - un site de atitudine si responsabilizare civica!

 • “Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

  Poza: “Creativitate si inovare” – intalnire intre tineri cu spirit intreprinzator si managementul firmei Heidi Chocolats Suisse S.A.

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul inovare civica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la inovare civica. Pozele pe tema inovare civica cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inovare civica, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la inovare civica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la inovare civica.