inparc    

Comunicate de presa si evenimente pe tema inparc

 • inparc. inparc.ro

  inparc

  Bucuresti - 6 May 2011

  Comunicat de Craft Interactive SRL

  Iubitori ai parcurilor, pe locuri, fiti gata, start la verde! ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: evenimente , verde , inparc , parcuri

 • inparc. inparc.ro

  inparc

  Bucuresti - 12 October 2011

  Comunicat de Craft Interactive SRL

  ... inparc.ro am promovat cu mandrie peste 400 de evenimente in parcuri, ne-am relaxat si am cantat alaturi de voi, am ras si am glumit la iarba verde. Si asta a fost doar inceputul. ...     comunicatul de presa

  Alte informatii despre: evenimente , craft interactive , inparc , parcuri , agentie interactiva , parc

  Vezi toate comunicatele de presa despre inparc

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul inparc.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la inparc. Informatiile despre inparc cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inparc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la inparc, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.