Inregistrari de regularizare

Definitie Inregistrari de regularizare

In contabilitate, inregistrari efectuate la sfarsitul unei perioade contabile, in vederea actualizarii tuturor conturilor, in conformitate cu cerintele unei contabilitati de angajamente si, apoi, a intocmirii situatiilor financiare.Altfel spus, regularizarile au ca scop efectuarea unei corecte conectari a cheltuielilor si veniturilor, in vederea determinarii beneficiului net al exercitiului.In felul acesta, se obtine si o imagine mai completa a tuturor elementelor de activ, de pasiv extern, de capitaluri proprii la sfarsitul exercitiului.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inregistrari de regularizare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inregistrari de regularizare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inregistrari de regularizare. Definitiile termenilor despre Inregistrari de regularizare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inregistrari de regularizare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inregistrari de regularizare.