Insaracit

Definitie Insaracit

Termen prin care se desemneaza, in mod generic, creditorul din raportul juridic obligational generat de faptul juridic licit al imbogatirii fara justa cauza.Principala indatorire ce revine acestuia este de a pretinde de la imbogatit restituirea valorii insaracirii suferite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Insaracit? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Insaracit.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Insaracit. Definitiile termenilor despre Insaracit cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Insaracit, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Insaracit.