Insarcinat de afaceri

Definitie Insarcinat de afaceri

Sef de reprezentanta diplomatica de clasa inferioara.Insarcinatul de afaceri poate fi permanent sau temporar, cand este acreditat pe langa ministrul afacerilor externe din statul de resedinta, sau ad-interim, cand inlocuieste pe seful reprezentantei diplomatice in timpul absentei acestuia din statul pe langa care a fost acreditat.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Insarcinat de afaceri? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Insarcinat de afaceri.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Insarcinat de afaceri. Definitiile termenilor despre Insarcinat de afaceri cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Insarcinat de afaceri, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Insarcinat de afaceri.