Inscriere in fals

Definitie Inscriere in fals

Mijlocul procedural de contestare a exactitatii mentiunilor unui inscris autentic ce redau constatarile personale facute de agentul instruementator in limitele atributiilor sale oficiale, precum si a valabilitatii unui inscris sub semnatura privata care este declarat fals de catre partea care i se opune.Falsul prezinta doua forme distincte: - falsul material (falsificarea), si - falsul intelectual.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inscriere in fals? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inscriere in fals.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inscriere in fals. Definitiile termenilor despre Inscriere in fals cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inscriere in fals, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inscriere in fals.