Poze Inscriere

 • Serviciu profesional de inscriere in directoare

  Poza: Serviciu profesional de inscriere in directoare

 • Mirunette Language Competition

  Poza: Concurs Mirunette.ro! Ultimele zile de inscriere!

 • Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

  Poza: Castiga o bursa de studiu la Academia de Fotbal a unui important colegiu din Marea Britanie. Mai sunt 3 zile pana la data de inscriere 6 mai .

 • RUNFEST 2014, concurs de alergare in natura

  Poza: Ultimele zile de inscriere la RUNFEST, crosul din Padurea Baneasa!

 • Alege ora de religie!

  Poza: Alege ora de religie!

 • Ultimele zile de inscriere la Conferinta - Diversitatea de gen in leadership-ul romanesc

  Poza: Ultimele zile de inscriere la Conferinta - Diversitatea de gen in leadership-ul romanesc

 • Inscriere la Festivalul Imagine -Romania 2011, pana pe 15 iunie

  Poza: Inscriere la Festivalul Imagine -Romania 2011, pana pe 15 iunie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul inscriere.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la inscriere. Pozele pe tema inscriere cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul inscriere, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la inscriere, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la inscriere.