Inscriptie ipotecara

Definitie Inscriptie ipotecara

Formula similara - inscriptia ipoteciiMijloc de publicitate a dreptului real de ipoteca, constand in inscrierea ipotecii in cartea funciara sau intr-un registru special de evidenta tinut de judecatoria in raza careia se afla imobilul ipotecat, in scopul de a face ipoteca opozabila tertilor si de a determina rangul ipotecii.Atunci cand se face asupra mai multor imobile, inscriptia ipotecara trebuie sa se faca pentru fiecare imobil in mod distinct.Mai este intalnita sub denumirea de inscriere ipotecara.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inscriptie ipotecara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inscriptie ipotecara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inscriptie ipotecara. Definitiile termenilor despre Inscriptie ipotecara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inscriptie ipotecara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inscriptie ipotecara.