Inscris originar

Definitie Inscris originar

Sinonim - inscris primordialInscris preconstituit, intocmit fie de organul instrumentator competent, fie de parti, in scopul constatarii incheierii, modificarii sau stingerii unui act juridic.Spre exemplu inscrisurile autentice.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inscris originar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inscris originar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inscris originar. Definitiile termenilor despre Inscris originar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inscris originar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inscris originar.