Inscris

Definitie Inscris

Mijloc legal de dovada care consta in orice act sau document scris prin care se atesta existenta unui fapt economic si/sau juridic, ori o anumita imprejurare sau situatie privitoare la acestea.Exista doua mari categorii de inscrisuri:- inscrisurile nepreconstituite, care sunt intocmite fara a se urmari, in mod expres, un scop probatoriu concret, si- inscrisurile preconstituite, prin care s-a urmarit, atunci cand au fost intocmite, sa serveasca drept mijloace de proba.Inscrisurile mai pot fi autentice (autentificate de catre un organ de stat competent), confirmative (care consolideaza un act juridic), sau recognitive (ce recunosc existenta inscrisului originar pierdut).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inscris? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inscris.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inscris. Definitiile termenilor despre Inscris cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inscris, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inscris.