Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor

Definitie Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor

Conform art. 297 Cod Penal, falsificarea ori substituirea de marfuri sau orice alte produse, precum si expunerea spre vanzare sau vanzarea de asemenea bunuri, cunoscand ca sunt falsificate ori substituite, se pedepsesc cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani.Daca marfurile sau produsele au devenit, prin falsificare sau substituire, vatamatoare sanatatii, sunt aplicabile dispozitiile art. 313 (falsificarea de alimente sau alte produse).Tentativa se pedepseste.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor. Definitiile termenilor despre Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inselaciune cu privire la calitatea marfurilor.