Inseparability

Definitie Inseparability

Una dintre cele patru caracteristici (impreuna cu intangibilitate, perisabilitate si variabilitate) care determina un serviciu inseparabilitatea exprima faptul ca un serviciu nu poate sa fie separat de cel care il furnizeaza. Vezi Services Marketing Intangibility Perishability Variability.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inseparability? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inseparability.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inseparability. Definitiile termenilor despre Inseparability cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inseparability, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inseparability.