Montessori Haus Timisoara primeste si ofera darul recunostintei

Timisoara - 24 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura, Media / Publicitate, Social

De Ziua Recunostintei, Montessori Haus Timisoara multumeste copiiilor si personalului de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara atat pentru participarea la sarbatoarea organizata de montessorieni cu prilejul Zilei Sfantului Martin, cat si pentru gestul lor minunat de a transmite o scrisoare de multumire si recunostinta fata de acest eveniment petrecut impreuna.

Montessori Haus Timisoara primeste si ofera darul recunostintei
 Recunostinta este un dar pe care chiar merita sa ni-l facem zilnic unul celuilalt. De aceea, la randul nostru, le oferim recunostinta noastra copiilor de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, nu doar de Ziua Recunostintei, ci mereu.

Laura Caraiman, Director Executiv Montessori Haus Timisoara

Lumina lampioanelor, prajiturile pregatite chiar de copiii de la Montessori Haus Timisoara, punch-ul de fructe, ceaiul, dar, mai ales atmosfera de familie de la sarbatoarea Sfantului Martin au fost oferite din toata inima de cei de la Montessori copiilor de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara. Dupa bucuria unui timp minunat petrecut impreuna, intr-o seara speciala, toata lumea si-a reluat activitatile obisnuite. Cu atat mai placut si mai emotionant a fost darul recunostintei, venit dupa eveniment, de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara. Copiii de acolo le-au scris montessorienilor o scrisoare care demonstreaza o data in plus ca depinde numai de noi ca gesturile frumoase si bunatatea sa nu se sfarseasca nicicand.

“Recunostinta este un dar pe care chiar merita sa ni-l facem zilnic unul celuilalt. De aceea, la randul nostru, le oferim recunostinta noastra copiilor de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara, nu doar de Ziua Recunostintei, ci mereu”, afirma Laura Caraiman, Director Executiv Montessori Haus Timisoara.

Din respect si recunostinta pentru acest gest frumos, Montessori Haus Timisoara doreste sa faca public, in cele ce urmeaza, textul integral al scrisorii care a sosit din inimile mici – dar foarte mari, de fapt – ale copiilor de la Centrul de Primire in Regim de Urgenta Timisoara:

Multumiri din inimile noastre mici

Si in acest an ‘’Marsul Lampioanelor de Sfantul Martin’’ s-a desfasurat la gradinita dumneavoastra. Pentru a doua oara si pentru noi, copiii din Centrul de Primire in Regim de Urgenta, din str. Cpt. Damsescu, nr. 53, a fost un motiv de bucurie si mandrie ca ne-ati invitat sa va fim alaturi.

Pe langa satisfactia  de a admira frumoasele lampioane, am avut ocazia sa aflam lucruri noi si deosebit de interesante despre marinimia si bunatatea Sfantului Martin. De asemenea, am putut afla si despre obiceiurile legate de sarbatoarea inchinata lui.

In timpul procesiunii noastre alaturi de voi, copiii gradinitei Montessori, de dascalii si parintii vostri, marturisim ca lumina lampioanelor ne-a inundat sufletele si am simtit caldura si bucuria momentului pe care il traiam.

Va multumim pentru tot ceea ce ne-ati oferit, pentru efortul depus in organizarea acestei magnifice zile si mai ales, pentru faptul ca ne-ati vrut langa inimile dumneavoastra.

Cu profunda recunostinta

copiii Centrului de Primire in Regim

de Urgenta Timisoara

Detalii la www.montessorihaus.ro