Inside Order-Taker

Definitie Inside Order-Taker

Agent de vanzari care noteaza comenzile pe o fisa de vanzari, sau care tine contul comenzilor prin telefon, dar care nu este nevoit sa convinga consumatorii pentru incheierea tranzactiilor. Vezi Outside Order-Taker.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inside Order-Taker? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inside Order-Taker.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inside Order-Taker. Definitiile termenilor despre Inside Order-Taker cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inside Order-Taker, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inside Order-Taker.