Pentru pasionatii Java, Ruby on Rails si ColdFusion - noua platforma de web hosting oferita de HostX.ro

BUCURESTI - 16 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Internet

HostX.ro, unul din principalii furnizori pe piata romaneasca de Web Hosting, ofera incepand cu luna august 2012 cea mai avansata platforma de web hosting shared/reseller din Romania, cu suport nu doar pentru limbajele de programare clasice - PHP si Perl, dar si pentru alte limbaje/framework-uri: Ruby on Rails v3, Python/Django, Tomcat, JBoss, Glassfish, Jetty, PLAY, Scala/Lift, Railo si CfWheels.

"Chiar daca ritmul de adoptare a unor astfel de tehnologii nu este spectaculos, consider ca este necesar sa le sustinem alaturi de cei interesati de ele. Platforma pe care o punem la dispozitia clientilor nostri este deosebit de versatila, fiecare aplicatie ruleaza pe o instanta privata care poate fi controlata direct de catre client prin intermediul unei interfete web. In acest mod eliminam multe din problemele inerente mediului shared, resursele instantelor private fiind izolate si garantate similar unui server virtual" spune d-l Adrian Firican, Managing Partner InsideMedia SRL.

Prin folosirea platformei de web hosting oferita de HostX.ro, utilizatorii pot realiza un deployment si management foarte usor al aplicatiilor Java si ROR (dar nu numai). Folosirea unei instante private ofera clientului acces direct la fisierele de configurare si asigura un nivel sporit de securitate si stabilitate pentru fiecare aplicatie, precum si un control extins asupra parametrilor aplicatiei.

"Platforma de gazduire web oferita de HostX.ro se adapteaza cerintelor fiecarui client in parte. Nu ne evidentiaza doar tehnologiile precum Java, Ruby on Rails si ColdFusion, dar si flexibilitatea in configurarea serverelor noastre precum si alte servicii precum accelerarea HTTP, Business Email si in curand implementarea Litespeed pe solutii de stocare SSD. Nu in ultimul rand abordarea securitatii datelor clientilor nostri ne recomanda tuturor celor care au nevoie de un partener de incredere."  spune d-l Adrian Firican, Managing Partner InsideMedia SRL.

Despre InsideMedia SRL

HostX (http://www.hostx.ro) , este unul din principalii furnizori de servicii Web Hosting si inregistrare domenii din Romania , gazduind in acest moment peste 11.000 de domenii. Peste 5000 de clienti din mai multe tari beneficiaza de 10 ani de experienta in furnizarea solutiilor de web hosting. HostX.ro este un serviciu al InsideMedia SRL

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/insidemedia-srl/pentru-pasionatii-java-ruby-on-rails-si-coldfusion-noua-platforma-de-web-hosting-oferita-de-hostx-ro