Inslinguire

Definitie Inslinguire

Dispozitiv din retea de corzi care se agata de carligul macaralei si formeaza un fel de sac in care intra mai multe colete, ceea ce face ca printr-o singura manevra sa se poata incarca o cantitate sporita de marfuri.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inslinguire? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inslinguire.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inslinguire. Definitiile termenilor despre Inslinguire cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inslinguire, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inslinguire.