INSOFT Development & Consulting – în elita companiilor europene

BUCURESTI - 25 octombrie 2013

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Stiinta / Cercetare, Tehnologie, Internet

Live site

INSOFT obține primul loc la secțiunea „Rising Star” în cadrul competiției „Deloitte Central Europe Technology FAST 50 2013”.

„Suntem onorați să primim această distincție din partea Deloitte și mândri totodată că am reușit să construim o companie IT românească de valoare, cu performanțe deosebite la nivel european. Doresc să le mulțumesc pe această cale organizatorilor acestei competiții, întregii echipe INSOFT, precum și tuturor partenerilor și clienților noștri, care ne-au onorat cu încrederea lor”.

Cristian Aciubotăriței –Director General, INSOFT Development & Consulting

Evoluția remarcabilă a companiei INSOFT Development & Consulting a fost apreciată la nivel internațional, în cadrul competiției care premiază cele mai dinamice companii de tehnologie din regiune. Aflată la cea de-a 14-a ediție, Technology FAST 50 a devenit o competiție reper pentru industria de profil din Europa Centrală, prestigiul adus finaliștilor fiind cu atât mai mare cu cât criteriul principal de selecție este proprietatea intelectuală. În cadrul  competiției există o categorie distinctă – „Rising Star” – ce se adresează companiilor tinere, în plină ascensiune, care sunt operaționale de cel mult cinci ani.

Felicităm compania INSOFT Development & Consulting pentru debutul său excepţional în clasamentul Deloitte Technology FAST 50”, spune Alina Mirea, Partener Audit, specializată în industriile Tehnologie, Media și Telecomunicații. „Este o dovadă în plus că firmele locale ce îşi desfăşoară activitatea în sectorul tehnologic înregistrează performanţe comparabile cu cele ale companiilor din Europa Centrală. Deşi este o companie tânără, rezultatele obţinute de INSOFT ne determină să o considerăm un candidat promiţător pentru ediţiile viitoare ale clasamentului nostru.”

Ascensiunea INSOFT s-a bazat pe o strategie de afaceri solidă și pe o serie de alți factori-cheie: extinderea continuă a expertizei echipei de specialiști, investiții consistente în proiecte de cercetare și dezvoltare,  implementarea unor soluții IT inovatoare. Toate aceste elemente au condus la crearea unui cadru adecvat pentru abordarea de proiecte importante cu mii de beneficiari, contribuind decisiv la creșterea afacerii.

Suntem onorați să primim această distincție din partea Deloitte și mândri totodată că am reușit să construim o companie IT românească de valoare, cu performanțe deosebite la nivel european. Doresc să le mulțumesc pe această cale organizatorilor acestei competiții, întregii echipe INSOFT, precum și tuturor partenerilor și clienților noștri, care ne-au onorat cu încrederea lor”,  a declarat Cristian Aciubotăriței –Director General al INSOFT Development & Consulting.

Despre competiția Deloitte Central Europe Technology FAST 50

Anul acesta, la competiția „Deloitte Central Europe Technology FAST 50” au participat  companii din opt ţări: Ungaria, Republica Cehă, Polonia, Slovacia, România, Serbia, Croația și Lituania.

România s-a alăturat acestui proiect pentru prima dată în 2008 și de atunci și-a consolidat în mod susținut nivelul de reprezentativitate, în momentul de față ocupând locul 3 în regiune, cu şase companii, după Polonia (22) și Ungaria (8).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/insoft-development-and-consulting/insoft-development-consulting-in-elita-companiilor-europene