Sa intampinam toamna cu reduceri de 20 % la abonamentele de curatenie

BUCURESTI - 20 octombrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Finante / Contabilitate, Media / Publicitate

Puteţi opta pentru un abonament de lunga durata si beneficiati de o reducere de 20 % pe toata perioada contractului, la oricare dintre abonamentele noastre specificate in comunicat.

Curatenie de intretinere birouri

Curatenie de intretinere birouri

 Inca de la deschidere din 2001 investim in echipamente pentru ca permanent suntem preocupati de calitate 

Instant Clean

Pentru a intretine un spatiu de birou in cele mai bune conditii noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de abonamente personalizate iar dvs. nu ramane decat sa stabiliti, cu noi o intalnire pentru vizionare. Estimarile de pret in cazul serviciilor de curatenie variaza in functie de aglomeratia spatiului de curatat, amplasamentul, intervalul orar in care trebuiesc efectuate serviciile de curatenie, dar si cat de amanuntit este serviciul solicitat. In pretul serviciilor de intretinere nu este inclusa curatarea mochetei sau curatarea geamurilor, acestea fiind servicii oferite doar la cerere. Ce facem in timpul programului de lucru?

Punem aspiratorul,Curatam birourile,Golim cosurile de gunoi,Curatam porțiunile cu gresie și parchet,Curatam  cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie,NU  uitam de WC !Udam florile,Aprovizionam cu consumabile toaletele,

Curatenie de intretinere zilnica pentru birouri.

200mp, cu  (10-15 birouri) 1260 lei/ reducere 20%

400mp, cu (15-25 birouri) 1950 lei/ reducere 20%

600mp, cu (35-50 birouri) 2550 lei/ reducere 20 %

Preturile contin TVA, toate materialele si echipamentele de curatenie iar la accesarea oricarui pachet de servicii, beneficiati de o curatenie generala gratuita/ an.

Bucurati-va atunci cand accesati un serviciul de curatenie pentru ca platind aceste servicii, puteti oferi un loc de munca unei mame singure sau unui student!

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.