Servicii de curatenie care duc la o viata sanatoasa - recomandare Instant Clean

BUCURESTI - 5 august 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Sanatate

Abonamentele pentru curatenie sunt destinate sediilor de firma iar serviciile incluse reprezinta strictul necesar pastrarii curateniei zilnice. Interventiile se pot desfasura in afara programului dumneavoastra de lucru, fara sa va intrerupeti activitatea zilnica.

curatenie pentru birouri

curatenie pentru birouri

 Ne dorim ca toti clientii nostri sa fie mulţumiţi de serviciile noastre de curăţenie iar o recomandare din partea unui client multumit este un motiv de satisfactie a lucrului bine facut si chiar mai mult.  

Instant Clean

Pentru a intretine un spatiu de birou in cele mai bune conditii noi va punem la dispozitie mai multe tipuri de abonamente personalizate iar dvs. nu ramane decat sa stabiliti, cu noi o intalnire pentru vizionare. Estimarile de pret in cazul serviciilor de curatenie variaza in functie de aglomeratia spatiului de curatat, amplasamentul, intervalul orar in care trebuiesc efectuate serviciile de curatenie, dar si cat de amanuntit este serviciul solicitat. In pretul serviciilor de intretinere nu este inclusa curatarea mochetei sau curatarea geamurilor, acestea fiind servicii oferite doar la cerere. Ce facem in timpul programului de lucru?

    Punem aspiratorul, Curatam birourile,Golim cosurile de gunoi,Curatam porțiunile cu gresie și parchet,Curatam  cu atenție chiuvetele din baie și bucătărie, NU  uitam de WC !Udam florile,Aprovizionam cu consumabile toaletele,

Curatenie de intretinere zilnica pentru birouri.

200mp, cu  (10-15 birouri) 1260 lei / luna

400mp, cu (15-25 birouri) 1950 lei/ luna

600mp, cu (35-50 birouri) 2550 lei/ luna

Preturile sunt orientative si contin TVA. Toate materialele si echipamentele de curatenie sunt incluse in pret iar la accesarea oricarui pachet de servicii, beneficiati de o curatenie generala gratuita/ an.

 

Bucurati-va atunci cand accesati un serviciul de curatenie pentru ca platind aceste servicii, puteti oferi un loc de munca unei mame singure sau unui student!

Despre Instant Clean

Firma Instant Clean este specializata in servicii profesionale de curatenie si ofera tuturor clientilor, curatenie de intretinere, curatenie generala, curatenie spatii birouri, curatenie locuinte - apartamente, curatenie vile, curatenie magazine, curatenie hoteluri, curatenie spatii comerciale, curatenie pentru institutii, etc.
Executam servicii de curatenie dupa constructor; spalare/ curatare geamuri, curatare mochete, covoare, etc.
Solutii optime, personal calificat, utilaje performante, produse de curatenie profesionale - calitate, siguranta si flexibilitate.