Instant-win

Definitie Instant-win

Tip de joc gratuit (participantii nu sunt obligati sa cumpere efectiv produsul), avand un caracter special/de eveniment, al carei rezultat poate fi cunoscut imediat (spre exemplu, in urma deschiderii ambalajului – mesaj imprimat sub capac sau pe fundul ambalajului –, prin razuire, buletin sigilat s.a., astfel incat dezvaluirea castigului sa stimuleze gustul pentru joc). Poate fi insotit de un BR pentru participantii care nu au obtinut nici un castig. In fapt este o prima-joc, bazata pe un dublu mecanism (un castig imediat si unul ipotetic), care are drept scop cresterea cantitatii si frecventei de consum a marcii, comunicatie (imbunatatirea imaginii, crearea de interactivitate, aport relational). Necesita stabilirea unei legaturi rezonabile intre marca de produs si jocul respectiv. 

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Instant-win? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Instant-win.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Instant-win. Definitiile termenilor despre Instant-win cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Instant-win, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Instant-win.