Institutie juridica

Definitie Institutie juridica

Totalitatea normelor juridice care reglementeaza o anumita categorie (o grupa unitara) de relatii sociale, generand astfel o categorie aparte de raporturi juridice. Spre exemplu institutia dreptului de proprietate.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Institutie juridica? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Institutie juridica.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Institutie juridica. Definitiile termenilor despre Institutie juridica cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Institutie juridica, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Institutie juridica.