Institutional Advertising

Definitie Institutional Advertising

Advertising menit sa promoveze compania sau organizatia, si nu produsele sale se mai numeste si Corporate Advertising (advertising de corporatie).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Institutional Advertising? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Institutional Advertising.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Institutional Advertising. Definitiile termenilor despre Institutional Advertising cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Institutional Advertising, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Institutional Advertising.