Institutional Market

Definitie Institutional Market

Piata care consta in scoli, universitati, spitale, organizatii caritabile, cluburi si alte organizatii similare, care cumpara produse sau servicii pentru a le utiliza in producerea propriilor bunuri si servicii.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Institutional Market? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Institutional Market.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Institutional Market. Definitiile termenilor despre Institutional Market cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Institutional Market, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Institutional Market.