Institutor

Definitie Institutor

Cadrele didactice din invatamantul prescolar, invatatorii, profesorii din invatamantul gimnazial, liceal si profesional, pedagogii si cei care supravegheaza pe elevi in taberele scolare ori colonii de vacanta.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Institutor? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Institutor.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Institutor. Definitiile termenilor despre Institutor cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Institutor, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Institutor.