Conferinta de presa la Institutul Francez

BUCURESTI - 14 octombrie 2005

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Institutul Francez alături de Arcub si Primaria Municipiului Bucuresti
au placerea să vă invite

Miercuri 19 octombrie, orele 12.00
În Salonul de Onoare al Institutului Francez (Bd. Dacia, nr. 77)

La conferinta de presa organizata in prezenta trupelor franceze care vor sustine concerte in cadrul Festivalului de Jazz Bucuresti 2005
Nicolas Simion Group, Emy Jazz Quartet, Balkandje si Mediterraneo

Conferinta de presa la Institutul Francez

Editia 2005 a Festivalului este si prilejul lansarii unui nou disc din cadrul colectiei « Musique des Sphères » produsa de Institutul Francez cu sprijinul BRD – Groupe Société Générale. Este vorba despre Paris -Transylvania Express - Nicolas Simion Group (Nicolas Simion – saxofon, Olivier Gatto – contrabas, Benjamin Henocq – baterie si David Patrois - vibrafon).
Concertul de lansare va avea loc la Green Hours,
miercuri 19 octombrie orele 21.00.
In prima zi a Festivalului are loc la Sala Elvira Popescu si concertul sustinut de Emy Jazz Quartet – Swing de Paris (Emy Dragoi – acordeon, Rodolphe Raffalli – chitara, Samy Daussat – chitara si Arthur Balogh - contrabas), concert care incheie turneul in Romania realizat cu sprijinul Institutului.
La invitatia organizatorilor Festivalului alte doua grupuri din Franta vor sustine concerte la Sala ArCub. Miercuri 19 octombrie orele 19.00 Balkadje (Loïc Le Guillanton – chitara, Nolwenn Leizour – contrabas, Arthur de la Taille – chitara, Thomas Bienabe – oud, Richard Jaulin - bodhran) si vineri 21 octombrie orele 19.00 Mediterraneo (Olivier Gatto – contrabas, Lydia Filipovic – vocal, Stefano Lucchini – baterie, Teodosii Spassov – caval, Giorgos Kontrafouris - piano).

Despre Institutul Francez

Olivier Gatto va mai participa la concertele de joi, 19 octombrie cu Benny Golson Quartet si sambata 22 octombrie cu Stjepko Gut & Craig Bailey Quartet.

Georgiana Miron
georgiana.miron@culture-france.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/institutul-francez/conferinta-de-presa-la-institutul-francez