Instrument de plata

Definitie Instrument de plata

Numerar si substitute de numerar, document, inscris, titlu de credit exprimat intr-o valuta si utilizat in operatiunile de efectuare a platilor (lichidarea creantelor), intrebuintarea numerarului, valutei efective sau aurului.Din grupa acestor mijloace de plata fac parte: cambia, biletul la ordin, cecul, acreditivul, scrisoarea de credit, dispozitia de incasare, factura, actiunile, obligatiunile, cecurile de calatorie, cartile de credit, cartile de debit, cecurile aferente cartilor de credit etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Instrument de plata? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Instrument de plata.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Instrument de plata. Definitiile termenilor despre Instrument de plata cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Instrument de plata, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Instrument de plata.