Instrument la ordin

Definitie Instrument la ordin

Titluri de credit transmisibile prin andosare pe calea girului:- cambia- biletul la ordin- cecul.Sunt de asemenea instrumente la ordin si unele titluri de credit care nu contin clauza la ordin, de exemplu conosamentul.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Instrument la ordin? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Instrument la ordin.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Instrument la ordin. Definitiile termenilor despre Instrument la ordin cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Instrument la ordin, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Instrument la ordin.