Instrument negociabil

Definitie Instrument negociabil

Titlu de credit care poate sa fie transferat de la un proprietar la altul fara consimtamantul emitentului.Detinatorul instrumentului negociabil la purtator dobandeste dreptul de proprietate asupra activului pe care instrumentul respectiv l reprezinta.Sunt socotite instrumente negociabile:- cecul- certificatul de depozit- biletul la ordin- obligatiunea la purtator- bancnotele etc.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Instrument negociabil? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Instrument negociabil.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Instrument negociabil. Definitiile termenilor despre Instrument negociabil cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Instrument negociabil, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Instrument negociabil.