Intampinare

Definitie Intampinare

Mijlocul procedural gratie caruia paratul poate mai inainte de dezbaterea orala a litigiului sa-si prezinte in scris apararile sale privind pretentiile reclamantului si totodata sa indice probele pe care isi sprijina acele aparari.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intampinare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intampinare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intampinare. Definitiile termenilor despre Intampinare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intampinare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intampinare.