Intangibility

Definitie Intangibility

Una dintre cele patru caracteristici (impreuna cu inseparabilitatea, perisabilitatea si variabilitatea) care disting un serviciu intangibilitatea exprima faptul ca un serviciu nu are substanta fizica. Vezi Services Marketing Inseparability Perishability Variability.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intangibility? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intangibility.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intangibility. Definitiile termenilor despre Intangibility cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intangibility, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intangibility.