Intangible Product Attributes

Definitie Intangible Product Attributes

Caracteristici care nu pot fi observate si care apartin unui bun, precum stilul, calitatea, puterea, frumusetea etc. Vezi Tangible Product Attributes (atributele tangibile ale produsului).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intangible Product Attributes? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intangible Product Attributes.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intangible Product Attributes. Definitiile termenilor despre Intangible Product Attributes cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intangible Product Attributes, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intangible Product Attributes.