Poze Integrare migranti

 • Integrarea migrantilor in Romania

  Poza: Integrarea migrantilor in Romania

 • Echipa de proiect

  Poza: Încheierea proiectului „Ai carte, ai parte”

 • Ministrul apărării naţionale a vizitat Unitatea de Integrare a Forţelor NATO şi Comandamentul multinaţional de divizie de Sud-Est

  Poza: Ministrul apărării naţionale a vizitat Unitatea de Integrare a Forţelor NATO şi Comandamentul multinaţional de divizie de Sud-Est

 • Admis pe piata muncii

  Poza: S-a încheiat campania de promovare a proiectului „ADMIS pe piața muncii!“ – Programul care spune DA integrării profesionale a rromilor!

 • ADMIS pe piața muncii!

  Poza: „ADMIS pe piaţa muncii! – Programul care spune DA integrării profesionale a rromilor“

 • ERP Dynamics NAV

  Poza: Integrarea între sistemul ERP Dynamics NAV și platforma de e-Commerce

 • IT&C - Integrare, Transparenta & Cultura

  Poza: IT&C - Integrare, Transparenta & Cultura

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul integrare migranti.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la integrare migranti. Pozele pe tema integrare migranti cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul integrare migranti, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la integrare migranti, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la integrare migranti.