Poze Intel classmate pc

 • Punem educația pe primul loc

  Poza: „Punem educația pe primul loc”, primul proiect Intel Classmate din România în județul Bihor!

 • Showcase eveniment Maguay F5

  Poza: Maguay a lansat noua gama de PC-uri

 • Intel Security inlocuieste brand-ul McAfee

  Poza: Intel Security inlocuieste brand-ul McAfee

 • Intend Computer powered by Intel® Core™2 Duo participa la PC Party editia a VII-a

  Poza: Intend Computer powered by Intel® Core™2 Duo participa la PC Party editia a VII-a

 • Maguay eXpertServer - Intel Xeon Scalable

  Poza: Maguay lansează noile servere Maguay eXpertServer, bazate pe familia de procesoare Intel® Xeon® Scalable

 • ETA2U - Intel Premier Member - anunţă noul PC Extensis bazat pe procesorul Intel® Core™2 Duo* ce oferă un nou nivel de performanţă şi eficienţă

  Poza: ETA2U - Intel Premier Member - anunţă noul PC Extensis bazat pe procesorul Intel® Core™2 Duo* ce oferă un nou nivel de performanţă şi eficienţă

 • Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

  Poza: Conferinta nationala “ERA: de la PC6 spre PC7”

 • Seminarul

  Poza: Seminarul "Ciclul de viata al proiectului: aspecte tehnice, administrative, financiare si legale privind pregatirea si derularea proiectelor in cadrul PC7"

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul intel classmate pc.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la intel classmate pc. Pozele pe tema intel classmate pc cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intel classmate pc, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la intel classmate pc, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la intel classmate pc.