Profilul competitorului - noul curs open de la intellCompetitiv

BUCURESTI - 4 decembrie 2006

Comunicat tip General in Afaceri

Decide acum să investeşti în viitorul tău şi al companiei tale! Ocupă un loc la cursul “Profilul Competitorului” din 9 decembrie 2006 organizat de intellCompetitiv pentru ca vei afla secretul din spatele informaţiilor pe care deja le deţii despre cei mai importanţi competitori ai tăi.

Profilul competitorului - noul curs open de la intellCompetitiv

Cum elaborăm şi utilizăm profilul competitorului pentru a sprijini procesul decizional strategic din companii.

Un curs inedit care vă oferă un cadru pragmatic de construcţie a profilului unui competitor, structurat pe trei niveluri:

Ce trebuie să ştim despre Competitorul X?
* motivaţia şi obiectivele
* capabilităţile reale
* constrângerile şi opţiunile strategice
* poziţia relativă faţă de propria companie

Ce trebuie să simulăm privind Competitorul X?
* abaterile de la comportamentul clasic
* planuri strategice
* tiparele de răspuns
* ce am face noi în locul lui

La ce utilizăm profilul competitorului?
* poziţionarea adecvată a companiei în raport cu diferite modele de analiză
* bugetul şi planificarea strategică prin scenarii
* identificarea şi menţinerea strategiilor de diferenţiere

Despre intell Competitiv

intellCompetitiv este prima companie din Romania ce vine in sprijinul firmelor si organizatiilor guvernamentale care doresc sa dezvolte practici si sisteme mature de culegere, analiza si management al informatiilor pentru avertizarea timpurie asupra evenimentelor posibile din piata, managementul riscurilor si oportunitatilor in afaceri, vanzari rapide si operatii in piata sincronizate.
Mai multe informatii la http://www.intellcompetitiv.ro/ro/ci111.html sau la tel. 0720.077.337 si 0720.077.352.
office@intellcompetitiv.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/intell-competitiv/profilul-competitorului-noul-curs-open-de-la-intellcompetitiv