Intensive Distribution

Definitie Intensive Distribution

A face un produs disponibil prin toate debuseele care doresc sa il stocheze. Vezi Distribution Intensity Exclusive Distribution Selective Distribution.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intensive Distribution? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intensive Distribution.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intensive Distribution. Definitiile termenilor despre Intensive Distribution cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intensive Distribution, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intensive Distribution.