Intentie

Definitie Intentie

Fapta este savarsita cu intentie atunci cand faptuitorul prevede rezultatul actiunii (inactiunii) sale si urmareste (doreste) sau accepta posibilitatea producerii lui prin savarsirea actiunii sau inactiunii. Vezi si art.19 alin.1 Cod Penal.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intentie? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intentie.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intentie. Definitiile termenilor despre Intentie cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intentie, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intentie.