Inter-type Channel Conflict

Definitie Inter-type Channel Conflict

Discordanta intre membrii de diferite tipuri alflati la acelasi nivel al canalului de marketing. Vezi Channel Conflict Horizontal Channel Conflict Vertical Channel Conflict.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Inter-type Channel Conflict? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Inter-type Channel Conflict.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Inter-type Channel Conflict. Definitiile termenilor despre Inter-type Channel Conflict cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Inter-type Channel Conflict, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Inter-type Channel Conflict.