Interdictie bancara

Definitie interdictie bancara

regimul impus de catre o banca unui client, titular de cont, de interzicere a emiterii de cecuri pe o perioada de 1 an ca urmare a faptului ca acesta a emis cecuri fara respectarea reglementarilor legale in vigoare referitoare la cecuri si se afla in situatia de incident major de plata.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Interdictie bancara? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul interdictie bancara.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la interdictie bancara. Definitiile termenilor despre interdictie bancara cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la interdictie bancara, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la interdictie bancara.