intergenerational    

Comunicate de presa si evenimente pe tema intergenerational

 • intergenerational

  Bucuresti - 18 February 2009

  Comunicat de Fundatia Principesa Margareta a Romaniei

  ... intergenerational Hercules din Costesti (Arges) a primit de la compania Linde Ladenbau din Germania – membru al Grupului DOLMA AG Shopfitting, Elvetia - o instalatie pentru incalzirea salii de evenimente comunitare in valoare de 4000 euro. ...     comunicatul de presa

  Vezi toate comunicatele de presa despre intergenerational

  Comunicatedepresa.ro cuprinde comunicate de presa emise de companii care activeaza in domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata comunicatelor de presa care se refera la subiectul intergenerational.

  Aceasta zona va concentra cele mai noi comunicatele referitoare la intergenerational. Informatiile despre intergenerational cuprinse in aceste comunicate sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul intergenerational, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis comunicatele referitoare la intergenerational, va invitam sa accesati paginile de contact ale acestora.