Intermediar

Definitie Intermediar

Sinonim - mijlocitorPersoana care, de obicei in schimbul unui avantaj banesc, face legatura intre vanzator si cumparator sau incheie o tranzactie intre doua parti, cu imputernicirea acestora persoana care mijloceste incheierea unei operatii (economice).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intermediar? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intermediar.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intermediar. Definitiile termenilor despre Intermediar cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intermediar, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intermediar.