Intermediere de valori mobiliare

Definitie intermediere de valori mobiliare

proces realizat de persoane autorizate conform legii si desfasurat exclusiv pe pietele organizate de valori mobiliare, avand drept scop cumpararea si/sau vanzarea de valori mobiliare.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intermediere de valori mobiliare? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul intermediere de valori mobiliare.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la intermediere de valori mobiliare. Definitiile termenilor despre intermediere de valori mobiliare cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la intermediere de valori mobiliare, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la intermediere de valori mobiliare.