Intermodal Transportation

Definitie Intermodal Transportation

Metoda de transport in care sunt utilizate doua sau mai multe metode de exemplu, bunurile sunt transportate pe camioane pana la vapor, iar la punctul de destinatie al vaporului sunt transferate din nou pe camioane.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intermodal Transportation? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intermodal Transportation.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intermodal Transportation. Definitiile termenilor despre Intermodal Transportation cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intermodal Transportation, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intermodal Transportation.