Poze Interpretare simultana

 • ROMÂNIA VA PARTICIPA LA CEA MAI MARE LANSARE SIMULTANA A UNEI CARTI: HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE

  Poza: ROMÂNIA VA PARTICIPA LA CEA MAI MARE LANSARE SIMULTANA A UNEI CARTI: HARRY POTTER AND THE HALF-BLOOD PRINCE

 • Babylon Consult asigura interpretarea simultana la cursul “Coaching si Noul Cod NLP” sustinut de Michael Carroll

  Poza: Babylon Consult asigura interpretarea simultana la cursul “Coaching si Noul Cod NLP” sustinut de Michael Carroll

 • poza

  Poza: Babylon Consult traduce Romanian Business Leaders Summit 2016

 • Vernisaj expozitie arte plastice

  Poza: Vernisaj expozitie arte plastice "Pasaj interpretare lirica si vizuala - " lucrări de pictură, grafică şi sculptură

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul interpretare simultana.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la interpretare simultana. Pozele pe tema interpretare simultana cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul interpretare simultana, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la interpretare simultana, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la interpretare simultana.