Interstitials

Definitie Interstitials

Reclame de pe Internet care apar intrusiv pe paginile web sau intre pagini web sau la afisarea unui home page obisnuit in mod obisnuit ii forteaza pe utilizatori sa dea click pe ele pentru a trece la urmatoarea pagina sau optiune. Sunt folositi ca sinonimi termenii: “hyperstitials”, “intermercials”.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Interstitials? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Interstitials.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Interstitials. Definitiile termenilor despre Interstitials cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Interstitials, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Interstitials.