Interview Study

Definitie Interview Study

Tehnica des utilizata pentru strangerea datelor primare in cercetarea de marketing. Persoanele intervievate completeaza un chestionar pe care il primesc prin telefon, prin posta sau in mod direct.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Interview Study? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Interview Study.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Interview Study. Definitiile termenilor despre Interview Study cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Interview Study, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Interview Study.