Intimat

Definitie Intimat

Parte intr-un proces care se afla in situatia unui parat in caz de recurs sau in alta cale de atac. Persoana impotriva careia se declara recursul. In procesul penal, in calitate de intimat poate sa apara inculpatul sau partea responsabila civilmente. In materie civila, in cadrul procesului civil si in functie de fazele desfasurarii acestuia, de asemenea, partile poarta denumiri diferite: - apelant si intimat in apel, - recurent si intimat in recurs, - contestatar si intimat in contestatia in anulare, - revizuient si intimat in revizuire, - creditor si debitor in faza executarii silite.

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intimat? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intimat.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intimat. Definitiile termenilor despre Intimat cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intimat, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intimat.