Intrebare cu variante multiple de raspuns

Definitie Intrebare cu variante multiple de raspuns

Chestionar de tip grila (cu alegere predeterminata) tip de intrebare in cuprinsul unui chestionar la care respondentii vor putea alege, dupa caz, una sau mai multe pozitii dintre variantele de raspunsuri prezentate (spre exemplu, A/B/C/D/E).

Doresti sa adaugi un termen in dictionar ? Propune termen
Stii o definitie mai buna pentru Intrebare cu variante multiple de raspuns? Propune definitie

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata definitiilor care se refera la subiectul Intrebare cu variante multiple de raspuns.

Aceasta zona va concentra cele mai noi definitii referitoare la Intrebare cu variante multiple de raspuns. Definitiile termenilor despre Intrebare cu variante multiple de raspuns cuprinse in aceasta sectiune sunt adaugate de catre utilizatorii site-ului, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine acestora. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la Intrebare cu variante multiple de raspuns, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la Intrebare cu variante multiple de raspuns.